söndag 14 juni 2009

Veckan som gått

Här kommer en lite resume om veckan
Tisdag
Dixon laddar inför lydnadsträningen. Kolla in kontakten, nu ska Dixon och jag visa hur det ska gå till. Hur det sen blev vet bara vi som tillsammans tränar. Men jag tyckte det var helt okej.
Alla moment är ännu inte intränade så efter förutsättningarna så var det riktigt bra.
Hopp över hinder, inga problem. Vill gärna sätta sig lite snett på andra sidan.

Sabine och Wilda inför starten av hela linförighetsmomentet.

Margareta mitt i momentet, förbereder ställandet under gång.


Torsdag
Loke, en 13 mån Flatthanne och tillika Dixons tugghund.
Vi gick först en halvlång promenad för att sedan släppa hundarna hemma hos oss och där låta de leka. Det märks att Loke börjar bli en stor kille, han tar inte skit från Dixon längre utan han till och med svarade upp mot Dixon när han dominerade för mycket. Som tur är blev det inget allvarligt utan de lydde oss direkt och slutade gruffa.
Fredag
Examensdag för gymnasiet i stan och vi skulle hinna med att uppvakta 4 st. Vi började med att möta upp på Berzan för att vara med när Frida sprang ut i värsta regnet åkte sen hem en kort stund och sen åkte vi till Sofie och därefter Ida för sedermera komma till Frida där det vankades kallskuret och en glad, trött och förväntansfull stundenska. Efter maten bar av till Emil för att inmundiga efterrätt och gratta honom till stundenten.
Lördag
Matte Annika skrattar åt någon som missat kastet under kubbturnering som hölls när vi firade Amanda för att hon tog studenten nere i Göteborg.
Dixon, fotbollskungen har jag tagit bollen så släpper jag den inte. Han lär aldrig bli någon lagspelare. Det är Minihjulle som försöker ta bollen.

Amandas tårta, mums.

Oj säger Dixon, en tjej som är jämngammal och är en Rhodisian Ridback om det nu stavas så hon heter iallafall Tassa. Nu satte det stora hundracet igång, va de sprang och jaga varandra, jag tycker det är så himla kl och se när två jämnstora hundar som gillar att leka på samma sätt gör det. Alla vi som såg dem njöt.
Söndag
En trött kille som bara vill ligga på filten och slappa.

2 kommentarer:

 1. Hej på er!

  Nu är det dags att uppdatera :-D
  Vi vill se fler bilder!!!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Tack för du tittade in till oss. kul med resultat eller hur?

  SvaraRadera